Werkwijze

Stap 1: Intakegesprek (+/- 60 minuten)

We beginnen met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek neem ik de tijd om jouw huidige gezondheidstoestand, voedingsgewoonten, leefstijl en eventuele klachten in kaart te brengen. Dit gesprek helpt mij om een volledig beeld te krijgen van jouw situatie en om te bepalen welke stappen we kunnen nemen om jouw gezondheid te optimaliseren.

Stap 2: Diagnostisch onderzoek (indien nodig)

Op basis van de intake kan het nodig zijn om een diagnostisch bloed-, ontlastings-, of urineonderzoek uit te voeren. Dit onderzoek helpt om eventuele tekorten aan voedingsstoffen, intoleranties, hormonale disbalansen of andere gezondheidsproblemen op te sporen. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met een gecertificeerd laboratorium .

Stap 3: Persoonlijk voedings- en supplementenadvies (+/- 30 minuten)

Met de informatie uit het intakegesprek en eventueel het bloedonderzoek, stel ik een persoonlijk voedings- en supplementenadvies op. Dit advies is volledig afgestemd op jouw individuele behoeften en doelstellingen. Het doel is om jouw lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen en om eventuele tekorten aan te vullen.

Stap 4: Vervolgconsulten en Evaluatie (+/- 30 minuten)

Om duurzame gezondheidsresultaten te bereiken, bied ik regelmatige vervolgconsulten aan. Tijdens deze consulten evalueren we jouw voortgang, passen we het advies aan waar nodig en bied ik ondersteuning en motivatie om jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

Persoonlijke Aandacht

Ik neem de tijd om jouw gezondheid te begrijpen.

Grondige Analyse

Labonderzoeken voor diepgaande inzichten.

Op Maat Gemaakt

Advies volledig afgestemd op jouw behoeften.

Continuïteit en Ondersteuning

Regelmatige consulten voor blijvende resultaten.